Klublegenden Per Nielsen vender tilbage til Brøndby IF

Skrevet af admin

30/12/2014

Dagens topnyheder

Den tidligere fodboldspiller Per Nielsen vender tilbage til Brøndby for at blive cheftræner for klubbens bedste kvindehold.

Per Nielsen har skrevet kontrakt med Brøndby IF, og skal nu træne kvinderne frem til sommeren 2016 so afløser for Peer Lisdorf.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Vi glæder os meget over dette samarbejde. Per Nielsen har Brøndby IF i både blodet og hjertet. Både fagligt og kulturelt passer vi sammen, siger Christian Barrett, som er formand for Brøndby IF's amatørafdeling.

Per Nielsen har haft fire år som cheftræner i Hvidovre, der spillede i den næstbedste og tredjebedste mandlige danske fodboldrække. Men han spillede 548 førsteholdskampe i Brøndby og nåede 10 A-landskampe.

Per Nielsen glæder sig til at vende tilbage til den klub, som med hans egne ord har været omdrejningspunktet for ham i mange år.

- Det er en talentfuld trup, som er inde i en god udvikling, og det ser jeg frem til at bygge videre på. Selv om det er et ungt hold, så er der ambitioner om at vinde, og det er en spændende udfordring.

- At det tilmed kan foregå i den klub, der har fyldt så meget i mit liv, gør kun pakken endnu mere attraktiv.

Brøndbys kvinder holder vinterpause på førstepladsen i kvindernes bedste danske fodboldrække, 3F Ligaen. Holdet har spillet sig i kvartfinalen i Champions League, hvor Linköping fra Sverige er modstanderen.

/ritzau/