Klubløs Zidan hører gerne fra danske klubber

Sidder der en sportschef i en dansk superligaklub og mangler en erfaren angriber, så tager Mohamed Zidan gerne telefonen.

Den nu 33-årige egypter har været klubløs længe, efter han forlod klubben Baniyas i 2014, og han har døjet med skader de seneste år.

Men nu er Zidan klar til at gøre comeback, og det må gerne være i Danmark.

- Jeg har ikke travlt, men opstår der en mulighed for en dansk klub, så vil jeg helt sikkert lytte interesseret. Jeg glemmer aldrig, at det var i Danmark, jeg fik mit gennembrud, og det gav mig muligheden for en fantastisk karriere, siger Mohamed Zidan til Ekstra Bladet.

Efter gennembruddet i AB og et par meget succesfulde år i FC Midtjylland drog Zidan i 2005 mod Tyskland, hvor det blev til ophold hos Werder Bremen, Mainz, Hamburger SV og Borussia Dortmund.

I 2012 forlod han Tyskland for at tage til Baniyas i Abu Dhabi, men opholdet blev ikke nogen succes for den skadesplagede egypter.

Selv om skaderne og alderen kan mærkes hos den driblestærke angriber, så er han sikker på, at han stadig har noget at tilbyde en ny arbejdsgiver.

- Jeg er helt på toppen igen efter min skade, og jeg føler stadig, at jeg har mit topniveau. Jeg har måske ikke samme speed mere, som da jeg var helt ung, men jeg har ikke glemt at spille fodbold. Tværtimod er jeg nok blevet en klogere fodboldspiller, siger Zidan.

I hvert fald har han tidligere bevist, at han kan lave mål i Superligaen. I sine to sæsoner for FC Midtjylland scorede han 30 mål i 47 kampe.

/ritzau/

Dagens Gossip