Klubskifte har givet VM-håb håndboldglæden tilbage

Skrevet af admin

23/11/2015

Mest læste i dag

Det var noget af en nyhed, da den populære Team Tvis Holstebro-spiller Kristina "Mulle" Kristiansen i februar i år valgte at skrive kontrakt med Nykøbing Falster Håndboldklub.

Men skiftet har vist sig at være det helt rigtige for den 26-årige håndboldspiller.

- Jeg er superglad for den beslutning. Jeg glæder mig til hver træning og hver kamp, og jeg vil gerne træne endnu mere og spille endnu flere kampe. Det var det helt rigtige skifte for mig, og det har givet mig glæden tilbage i håndboldspillet, siger hun.

Kristina Kristiansen havde spillet otte år i Team Tvis Holstebro, men valgte at følge med træner Niels Agesen til Nykøbing Falster.

- Det var otte rigtig gode år i Holstebro, men det var også på tide, at jeg skulle prøve noget nyt, siger Kristina Kristiansen.

Og man må sige, at det var noget nyt, den fremtrædende håndboldspiller kastede sig ud i.

Hun skrev under på kontrakten, da det netop var blevet en realitet, at Nykøbing Falster rykkede ned i 1. division.

Siden er også landsholdsspilleren Mette Gravholt og den brasilianske landsholdsfløj Mariana Costa hentet til klubben, og holdet fik alligevel en plads i ligaen, da Skive fH valgte at trække sig ud på grund af økonomiske udfordringer.

- Jeg kan godt lide at skabe noget nyt. I Holstebro startede vi også fra bunden og kørte op, og det håber jeg også, jeg kan gøre i Nykøbing Falster. Det skal gerne blive noget rigtig stort, siger Kristina Kristiansen.

Personligt er hun også glad for at være tilbage på Sjælland, hvor hendes familie bor.

- Der sker meget mere her, end der gør i Holstebro. Jeg kan besøge min familie og venner, når jeg har lyst. Det er bare virkelig rart at være hjemme igen. Jeg er så glad for min beslutning, og det hele er bare dejligt, siger hun.

/ritzau/