»Klynker man længe nok kommer der en socialdemokrat med en check«

»Det er jo helt forrygende... Naturligvis skal mennesker som i mellem to og fire år ikke har været i stand til finde et arbejde på et af de mest dynamiske arbejdsmarkeder i verden have en offentlig ydelse,« skriver han ifølge bt.dk på Facebook.

Som med den nuværende uddannelsesydelse vil forsørgere, der modtager den nye arbejdsmarkedsydelse, kunne få 80 procent af højeste dagpengesats. Ikke-forsørgere vil kunne få 60 procent af samme sats. Personer på den nye arbejdsmarkedsydelse vil desuden blive stillet over for krav om at stå til rådighed på en anden måde en dagpengemodtagere, blandt andet i form af aktivering og nytteindsats, skriver politiken.dk.

»Lad os nu være helt ærlige. Chancen for at dem, som nu står til at falde ud af dagpengesystemet reelt står til rådighed for arbejdsmarkedet er forsvindende lille. Men klynker man længe nok i Danmark, så er der altid en velmenende socialdemokrat, som står klar men en check!... Ingen kvaler, naboen betaler!,« fortsætter den liberale politiker sin opdatering.

Ifølge prognoser fra arbejdsløshedskasserne står mellem 17.000 og 23.000 til at ryge ud af dagpengesystemet allerede 1. juli og ved årets udgang 30.000. I fredags kom det frem, at i alt 16.200 ledige allerede har mistet retten til dagpengene i de fire første måneder af 2013.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip