Knægt dømt for røveri: Nu er familien smidt ud af deres hjem

Det har fået store konsekvenser for en kvindelig udlejer i boligkvarteret Vapnagaard i Helsingør, at hendes teenagersøn har begået kriminalitet. 

Kvinden, der har tre børn, har nemlig fået sparket af sit boligselskab, Boliggården, der har opsagt hendes lejemål, fordi hendes søn er blevet dømt for et hjemmerøveri. Det skriver Frederiksborg Amts Avis ifølge sn.dk.

Læs også: Farlig dille spreder sig blandt folkeskoleelever: Forældrene ved det ikke

Bag afgørelsen står boligretten ved Retten i Helsingør.

Kvinden, der har boet i lejligheden i 21 år, har en 19-årig søn, der i 2015 fik en ubetinget fængselsdom på tre år for et mislykket hjemmerøveri mod en anden beboer i Vapnagaard.

Lejeloven og almenlejeloven giver boligselskaber mulighed for at smide deres udlejere ud, hvis deres børn eller andre familiemedlemmer laver kriminelle handlinger i boligområdet.

Læs også: Der er dårlige nyheder, hvis du har kigget porno på din mobil

Moren hævder, at der aldrig har været klager over hendes børn før, og at sønnen, på trods af han havde folkeregisteradresse hos hende, nærmest altid var hos sin kæreste i Hillerød.

Udover at være blevet smidt ud af sit hjem er den kvindelige udlejer også endt med at skulle betale regningen for retsagens omkostninger.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip