Knæk Cancer ugen slutter med stort liveshow

TV2s Knæk Cancer-uge kulminerer lørdag med det kæmpestore indsamlingsshow ”Knæk Cancer Live”. Otte af TV2s værter inviterer seerne indenfor til en aften, der byder på både rørende fortællinger om livet som kræftpatient og som pårørende - og på de helt store grin, når blandt andet "Klovn" og "Live fra Bremen" ruller sig ud.

I løbet af aftenen guider fire hold værter seerne igennem det store ”Knæk Cancer Live”-show. Værtsparrene er Cecilie Beck og Mikkel Beha Erichsen, Natasja Crone og Anders Breinholt, Divya Das og Morten Ankerdal samt Ida Wohlert og Hans Pilgaard.

På musiksiden kan seerne glæde sig til Rasmus Seebach, Agnes Obel, Nabiha og Kim Cesarion live på scenen, mens Lasse Rimmer i call-centeret taler med de mange skuespillere, politikere og musikere, der sidder ved telefonerne aftenen igennem.

Knæk Cancer: Falsk facebookside donerer ikke 50 øre per like

I comedy-delen af ”Knæk Cancer Live” får tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen blandt andet besøg af ”Klovn” i skikkelse af Casper Christensen og Frank Hvam, mens musiker og komponist Nikolaj Steen har store problemer med at få komponeret en Knæk Cancer-støttesang i en sketch, hvor en masse af landets største musiknavne medvirker.

Derudover byder aftenen på flere sketcher, parodier og live-standup, og fra ”Live fra Bremen” kan seerne for eksempel møde ’De Royale Nyheder (Brian Lykke og Thomas Warberg), ’Psykologen’ (Vicki Berlin) og ’Rødvinsklubben’ (Robert Hansen og Brian Lykke).

Sidste år imponerede Knæk Cancer-ugen med en samlet indsamling på 102 millioner kroner. Det har muliggjort en lang række forskningsprojekter, en ny indsats på området for patientstøtte og nye, vigtige informationskampagner.

Dagens Gossip