Knæskade holder Agüero ude af Champions League-brag

Skrevet af admin

14/09/2015

Dagens topnyheder

Når Manchester City tirsdag aften får besøg af Juventus i Champions League, må Premier Leagues øjeblikkelige førerhold undvære angrebsstjernen Sergio Agüero.

Det fortæller holdets manager, Manuel Pellegrini, på mandagens pressemøde forud for kampen.

- Sergio er ikke klar til i morgen. Han fik et spark over knæet. Vi vil vente på ham, men vi får at se i eftermiddag (mandag, red.), hvor lang tid det drejer sig om, siger Manuel Pellegrini ifølge AFP.

Sergio Agüero pådrog sig skaden i lørdagens kamp mod Crystal Palace, da forsvarsspilleren Scott Dann sparkede den lille argentiner over knæet i opgøret, som Manchester City vandt 1-0.

Sammenstødet betød, at Sergio Agüero måtte lade sig udskifte allerede efter 24 minutter af kampen. Mandag kunne angriberen heller ikke tage del i træningen, og nu er det altså helt sikkert, at Sergio Agüero heller ikke bliver klar til braget mod Juventus.

Mens argentineren definitivt er ude af opgøret mod Juventus, var der godt nyt for Manchester City, da David Silva og Raheem Sterling er kampklar igen, efter de begge sad over med skavanker i kampen mod Crystal Palace.

- De er ikke 100 procent klar endnu. De arbejder i træningslokalet, men jeg håber, de begge vil være på 100 procent i morgen (tirsdag, red.), siger Manuel Pellegrini.

De to øvrige hold i gruppen er danskerklubberne Borussia Mönchengladbach og Sevilla.

/ritzau/