Knallertkører og cyklist i livsfare efter uheld

 

Fredag klokken 16 var det ifølge Dagens.dk en 77-årig kvinde, der var kommet slemt til skade i trafikken på Horsensvej 17 i Hedensted mellem Horsens og Vejle.

Hun havde i spirituspåvirket tilstand foretaget et sving ud på vejbanen. I samme øjeblik kom en bil kørende ad vejen, som påkørte kvinden bagfra. Hun blev efterfølgende kørt til Horsens Sygehus med kraniebrud og blødninger i hovedet.

»Hun er kommet alvorligt til skade og er i livsfare,« siger vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Martin Rasmussen, til Dagens.dk.

Senere, kort efter klokken 03 natten til lørdag, gik det galt igen i Sydøstjylland. En 18-årig mand fra Børkop havde tilsyneladende så travlt med at kigge efter en patruljevogn i Havnegade i Vejle, at han ikke så sig for på sin ulovlige knallert. Han kørte direkte ind i et metalgelænder, der adskiller vejen og fortorvet og kom slemt til skade.

Den unge mand fik kraniebrud og blev efter et kort ophold på Vejle Sygehus overført til Odense Universitetshospital, hvor han er blevet opereret.

»Han tilstand er kritisk, og han er i livsfare,« siger vagtchefen til Dagens.dk.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip