Knivdrama: Psykisk syg truede personale med kniv

I formiddags slog det klik for en 38-årig mandlig beboer på bostedet "De Grønne Tilbud" i Tilst nær Århus, oplyser Østjyllands Politi.

Uden varsel trængte beboeren, som betegnes som meget psykotisk, ind på personalets kontor. Udstyret med en kniv tilbageholdte han en kvindelig ansat. Imens fik andet personale ringet 112. Politiet sendte flere vogne afsted mod bostedet, som blev omringet af betjente. 

- Det er potentielt en meget risikofyldt situation, da den 38-årige er meget psykotisk og uberegnelig, fortæller vicepolitiinspektør fra Østjyllands politi, Jesper Bøjgaard Madsen. 

I løbet af 20 minutter får politiet talt manden fra at holde den kvindelige ansatte fanget i kontoret og lægge kniven fra sig. Derefter kan politiet anholde  manden, som skal fremstilles i grundlovsforhør i morgen.

- Den kvindelige ansatte er naturligvis rystet, men hun har ikke lidt fysisk overlast. Hun er i gode hænder og er blevet tilbudt psykologhjælp, fortæller Jesper Bøjgaard Madsen, vicepolitiinspektør hos Østjyllands Politi.
    
Den anholdte er kendt af politiet for tidligere episoder med vold mod tjenestemand. 

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip