Knivmænd på scooter overfaldt 43-årig i viadukt

Skrevet af admin

22/08/2015

Dagens topnyheder

To mænd på en sort Peugeot-scooter overfaldt lørdag formiddag en 43-årig mand i en viadukt på Præstebakken i Esbjerg. Manden blev ved overfaldet stukket i maveregionen med en kniv, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Politiets vagtchef Ivan Gohr Jensen fortæller til Ritzau, at manden ikke er kommet alvorligt til skade, men at han har modtaget behandling.

- Der har været tale om et røveri, hvor den forurettede er blevet frataget nogle plastikposer og en pung, fortæller Ivan Gohr Jensen.

Røveriet skete klokken 10.22, hvor de to mænd ifølge politiets oplysninger opsøgte den 43-årige mand, truede ham med kniven for til sidst også at stikke ham. Offeret har over for politiet beskrevet våbnet som "en større kniv".

- Det er sket på et sted i byen, hvor der er forholdsvis meget trafik, og det er foregået ved højlys dag. Det må siges at være noget usædvanligt, siger Ivan Gohr Jensen.

Politiet efterlyser nu de to mænd. Den ene var iført en rød T-shirt, den anden en grøn. Begge mænd beskrives som værende af anden etnisk oprindelse end dansk.

Manden i den røde T-shirt beskrives som en muskuløs mand mellem 20 og 25 år, som ud over den røde T-shirt bar blå cowboybusker.

Politiet hører gerne fra vidner, som måtte have overværet overfaldet eller set de formodede gerningsmænd i området.

/ritzau/