Knivstikker anholdt efter havnefest-ballade

»Vi har en mistanke om, hvem det er,« fortæller vagtchef Michael Gaml.

En 26-årig mand fra Brønshøj blev stukket med kniv fire gange ved en havnefest i Gilleleje natten til lørdag.

15 blev anholdt efter knivstikkeriet. Og det er afhøringer af de anholdte og den generelle efterforskning, der har ført til, at politiet nu mener at have fundet frem til, hvem der førte kniven. Og det lader altså til, at der er tale om to knivstikkere og ikke én, som man formodede tidligere.

Politiet kan endnu ikke fortælle noget om de formodede knivstikkeres identitet eller, om der ligger et særlig motiv bag gerningen. Vagtchefen kan heller ikke uddybe, om den anholdte erkender knivstikkeriet eller nægter sig skyldig.

»Men vi har fået ham anholdt og undersøgt på Retsmedicinsk Institut i forhold til at sikre spor. Han var blandt de grupperinger, der var i klammeri med hinanden. Nu har vi ham til afhøring, og i morgen tager vi stilling til, om han skal fremstilles i grundlovsforhør,« siger Michael Gaml.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Den 26-årige er uden for livsfare, men blev stukket to gange i brystet, en gang i ryggen og en gang i den ene balde.

Hændelsen indtraf ved en havnefest i Gilleleje, hvor en større gruppe var blevet bedt om at forlade festen, fordi de opførte sig dårligt. Det førte angiveligt til klammeri mellem nogle grupper.

Tidligere lørdag lød det fra politiet, at der ikke var noget, der tydede på, at offer og gerningsmand/mænd kendte hinanden.

De 15 unge, heraf to under 18 år, der blev anholdt natten til lørdag, er alle blevet løsladt igen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip