Knivstikkeri i København: Offer er uden for livsfare

Politiet venter på grønt lys fra lægerne på Rigshospitalet, så betjente kan afhøre en 47-årig mand, der blev livsfarligt kvæstet, da han mandag aften blev overfaldet af tre mænd i krydset mellem Borups Allé og Hillerødgade i Nordvestkvarteret i København.

- Vi venter på, at han skal blive klar til, at vi kan afhøre ham, siger politikommissær Knud Hvass, Københavns Politi.

Motivet til overfaldet er fortsat uvist.

Politiet har fået flere henvendelser fra offentligheden, som man er ved at undersøge. Ifølge Knud Hvass er det for tidligt at sige, om overfaldet var banderelateret.

Ekstrabladet.dk skriver imidlertid tirsdag, at det er bandelederen Danny Abdalla, der er blevet stukket ned.

Ofret blev blandt andet stukket to gange i benene med en kniv og var i første omgang i livsfare. Tirsdag er meldingen imidlertid, at den 47-årige mand ikke længere er i livsfare, efter at han har været på operationsbordet på Rigshospitalet.

Den 47-årige mand ventede sammen med en kammerat på at få hjælp fra Falck, efter at deres bil var gået i stå, da han pludselig blev angrebet af tre mænd, der kom kørende i en ældre, møgbeskidt bil.

Overfaldsmændene kørte efter overfaldet ad Borups Allé i retning ud af København.

Politiet har talt med vidner til overfaldet, som blev anmeldt klokken 19.41, og håber på at få flere henvendelser om det grove overfald.

Et par timer efter overfaldet anholdt politiet en ung mand i Tingbjerg-området, som blev sat i forbindelse med overfaldet. Imidlertid viste det sig i løbet af natten, at han formentligt ikke er en af gerningsmændene.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip