Knud Steen Larsen: Tre-For følger alle regler

Tre-For overholder overenskomsten for alle ansatte - uanset om det er dansk eller udenlandsk arbejdskraft. Det fortæller Tre-Fors administrerende direktør, Knud Steen Larsen, i en mail til Dagens.dk - som svar på byrådsmedlem Poul Erik Jensens udtalelser til Vamdrup Netavis om polske arbejdere.

Han undrer sig over, at Poul Erik Jensen henvender sig til pressen, inden han undersøger sagens rette sammenhæng hos Tre-For.

- Vi er en privat erhvervsvirksomhed, og ikke som Poul Erik Jensen postulerer, forbrugerejet. Poul Erik Jensen kritiserer en af Trekantområdets største arbejdspladser ved at rejse tvivl om vores ordentlighed med ukorrekte oplysninger. Det er vi uforstående overfor, siger Knud Steen Larsen.

Poul Erik Jensen til Tre-For: - Brug dansk arbejdskraft

Han forklarer, at en af Tre-Fors store samarbejdspartnere og underleverandører anvender overenskomstansat arbejdskraft. Alle ansatte hos forsyningsselskabets samarbejdspartnere har overenskomst efter det danske set up og de pågældende medarbejdere, der udfører arbejde i Vamdrup, har overenskomst med 3F, uanset om de har statsborgerskab i Danmark eller et andet europæisk land.

- Det er overordnede regler, der er i fuld overensstemmelse med aftalerne mellem arbejdsmarkedets parter, og det kan Poul Erik Jensen ikke rejse tvivl om. Det undrer os naturligvis, at vi bliver irettesat, når både vi og vores samarbejdspartnere følger dansk overenskomst, slutter Tre-Fors administrende direktør, Knud Steen Larsen.

Forbløffet Poul Erik Jensen

Byrådsmedlem Poul Erik Jensen er forbløffet over direktørens angreb:

- Stor er min forbløffelse, når jeg nu ser Tre-Fors direktør lange voldsomt ud efter mig. Men han bekræfter heldigvis at ansatte i hans firma aflønnes efter dansk overenskomst. Jeg har heller ikke påstået andet, siger Poul Erik Jensen til Dagens.dk og fortsætter:

- Så er mit spørgsmål: Hvad er fidusen i at hente udenlandsk arbejdskraft flere tusinde kilometer væk til en anlægsopgave i Vamdrup, når der er masser af arbejdsløse danskere, der lige så godt kunne udføre det. Fordelen ved dansk arbejdskraft er, at de bor i Danmark. Det er her de betaler deres skat, det er her de skaber omsætning – også til en virksomhed som Tre-For.

Bliv ven med Dagens Kolding på Facebook - Altid gratis nyheder

Tre-For graver i øjeblikket i fortovet på Stadionvej og Parcelvej i Vamdrup. Der trækkes nye ledninger dels til lysanlæg, dels til fibernet. Og endelig foretages renovering af de opgravede fortove. Det sidste arbejde gennemføres for Kolding Kommune.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip