Knust glas sendte indsat på operationsbordet

»Vi har fundet et tilvirket stikvåben, der var lavet af noget knust glas og så noget plastic. Umiddelbart stemmer det meget godt overens med de skader, han har, men det kan vi ikke sige 100 procent endnu,« siger den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Kristian Aaskov, som fortæller, at der var blod på det formodede gerningsvåben.

Manden blev stukket i maveregionen fire gange under en gårdtur, og han blev erklæret uden for livsfare og opereret på Rigshospitalet fredag aften.

Politiet har siden udført tekniske undersøgelser på gerningsstedet og afhørt en række vidner, og man forventer at afhøre den 32-årige sidst på eftermiddagen lørdag. Og det kan blive afgørende for politiets efterforskning, hvad han vil sige.

»Vi har ikke nogen vidneforklaringer, der kan fortælle os om, hvad baggrunden er, eller hvad motivet er eller noget som helst, så det er sådan set forurettedes forklaring, den hænger på,« siger Kristian Aaskov.

Politiet ønskede fredag ikke at oplyse, hvad den 32-årige afsoner sin fængselsstraf for, men Kristian Aaskov bemærker, at »det er ikke noget alvorlig kriminalitet«. Ifølge den centrale efterforskningsleder er den 32-åriges synderregister irrelevant i denne sag, og han vil heller ikke fortælle yderligere detaljer om efterforskningen eller muligt motiv.

Dagens Gossip