Knust glas sendte indsat på operationsbordet

»Vi har fundet et tilvirket stikvåben, der var lavet af noget knust glas og så noget plastic. Umiddelbart stemmer det meget godt overens med de skader, han har, men det kan vi ikke sige 100 procent endnu,« siger den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Kristian Aaskov, som fortæller, at der var blod på det formodede gerningsvåben.

Manden blev stukket i maveregionen fire gange under en gårdtur, og han blev erklæret uden for livsfare og opereret på Rigshospitalet fredag aften.

Politiet har siden udført tekniske undersøgelser på gerningsstedet og har lørdag sidst på eftermiddagen afhørt den 32-årige, hvilket ikke har været særligt udbytterigt.

»Det er vi desværre ikke blevet klogere af. Han kunne ikke bidrage med noget brugbart. Jeg må ikke sige, hvad han har forklaret, men vi er ikke kommet noget nærmere, hvem gerningsmændene er eller et motiv,« siger den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi lørdag aften, Robert Jensen.

Vidneforklaringerne fra fængslet har heller ikke bidraget til viden om motiv og gerningsmænd, så nu afventer politiet resultaterne af de tekniske undersøgelser fra gerningsstedet.

»Det, der forestår i sagen, er de tekniske undersøgelser af for eksempel våben og så videre, som, vi kan håbe, kan bringe os videre,« siger Robert Jensen.

Politiet ønskede fredag ikke at oplyse, hvad den 32-årige afsoner sin fængselsstraf for, men Kristian Aaskov bemærker, at »det er ikke noget alvorlig kriminalitet«. Ifølge den centrale efterforskningsleder er den 32-åriges synderregister irrelevant i denne sag, og han vil heller ikke fortælle yderligere detaljer om efterforskningen eller muligt motiv.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip