Knust Mikkel Kryger: Mit livs kærlighed er gået

Selvom smilet altid er stort hos Mikkel Kryger, når TV2-kameraerne kører hver morgen, har den seneste tid har været rigtig hård for den 30-årige tv-vært. I slutningen af 2013 gik hans kæreste gennem fire og et halvt år fra ham. Det skriver Billedbladet.

- Bruddet skete for nogle måneder siden. Det er den sværeste tid, som jeg nogensinde har oplevet, fortæller Mikkel Kryger til Billedbladet.

TV2-værten påtager sig selv en stor del af ansvaret for, at forholdet med kæresten Maja gik i stykker.

- Jeg har selv været skyld i det, for jeg har ikke behandlet Maja, som hun fortjente det. Jeg har ikke prioriteret vores forhold, som jeg burde. Ja nok taget Maja for givet, det kan jeg se nu, og det er jeg ked af, siger Mikkel Kryger til Billedbladet.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Selvom det er et par måneder siden, Maja forlod Mikkel, er han stadig hamrende forelsket i hende. Værten beskriver Maja som sit livs kærlighed. Og derfor har han også tænkt sig at vinde Maja tilbage, afslører han. 

Parret boede sammen i en lejlighed på Christianshavn, og Mikkel har tidligere udtallt, at han drømmer om at få børn om nogle år.

Mikkel Kryger begyndte som vært på The Voice tv i 2005 og har siden lavet radio. I 2009 sprang han ud som vært på børneprogrammet SommerSummarum, og i 2009 og 2011 var han vært for MGP.   

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip