Knust mor finder sin egen måde, at beholde sin dødfødte datter ved sin side for evigt

Lykken var kort, da Louise White blev gravid med en lille pige.

For datteren var dødfødt, og tabet var enormt for Louise og hendes mand Gareth, der allerede havde valgt navnet Beatrix til deres lille pige. Det skriver Mirror.com.

Efter fødslen fik den engelske par lov at tage afsked med deres Beatrix.

- Min lille bi (bee = Beatrix, red.) græd Louise, mens hun holdt sin datter i sin favn og lovede hende, at hun altid ville være hos sin mor.

Artiklen fortsætter under billedet

Efterfølgende tog Louise og Gareth hjem i selskab med deres to sønner Finnley og Matthew, og over de næste uger forsøgte familien at komme videre med deres liv, selvom Beatrix fyldte alt.

Efter nogen uger kom én af Louises veninder på besøg. Med sig havde hun en lille strikket brumlebi til familien. Louise blev både rørt og glad, da den strikkede bi var til minde om datteren. Hun døbte den 'Bumble Bea' efter Beatrix, og hurtigt blev den lille strikkede bi en måde, hvorpå Louise og resten af familien kunne bearbejde deres sorg.

Artiklen fortsætter under billedet

Louise begyndte nemlig at tage den lille bi med sig, når familien skulle nogen steder. Hun havde nemlig ikke glemt sit løfte til datteren – at beatrix altid ville være hos dem. Og med den lille bi ved deres side, var det pludselig som om, at familien alligevel havde 'Bea' med sig, hvor end de gik.

- Bea 'photobomb'ede' os fra himlen, jokede Louise efterfølgende med, for hvad enten familien tog billeder derhjemme eller på ferie, så var bien Bea altid med dem, og det gav pludselig Louise en idé:

Artiklen fortsætter under billedet

Hun købte en hel masse stikkede bier på nettet, som hun efterfølgende ville sælge videre med to formål. Først og fremmest at donere pengene til fonden 'Count the Kicks', der har til formål at oplyse og hjælpe forældre under graviditeten, og dernæst at sende datteren Beatrix ud i verden.

For på nettet fortalte Louise nemlig familiens historie, og samtidig opfordrede hun potentielle købere af en stik-bi til at tage den med på ferie og sende billeder retur at bien.

Artiklen fortsætter under billedet

Denne idé skulle vise sig at være fantastisk. Folk var nemlig vilde – ikke bare med Louise og hendes familie men også med idéen om at sende de mange strik-bier rundt i verden.

Af samme grund modtog Louise White efterfølgende billeder at 'Bea', der besøgte både New York, Sydney, Michigan, Chicago, Wales, Colchester Zoo og London. Selv tog familien deres lille bi med på ferie i Spanien.

Artiklen fortsætter under billedet

Louise med hendes lille 'Bea' på ferie i Spanien.

Og livet skulle blive endnu bedre for familien White, for pludselig fandt Louise ud af, at hun var gravid på ny. Og ni måneder efter fødte hun lille Evangeline - en sund og raske pige, der efter fødslen lå på sin mors bryst med sin 'søster' ved sin side i form af den lille strikkede 'Bea'.
 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip