Knust skuespiller: Mistede film og kæreste

Skrevet af admin

15/11/2015

Mest læste i dag

Udefra set kører det på skinner for den 25-årige skuespillerinde Jennifer Lawrence, som for alvor slog sit navn fast i hovedrollen som Katniss Everdeen i "The Hunger Games"-serien. Hitserien har nu nået sin afslutning, og næsten samtidig med at de sidste optagelser blev skudt, sluttede Jennifer Lawrence et fem år langt forhold til skuespillerkollegaen Nicholas Hoult, og de store forandringer efterlod skuespillerinden midt i et kaos.

- De her film har været mit liv så længe, og jeg har været nødt til hele tiden at prioritere dem højere end alt andet. Samtidig var jeg også i et forhold gennem fem år, og det var mit liv. Så mit liv bestod af den person og de film, og vi slog op cirka samtidig med, at vi lagde sidste hånd på filmene, fortæller Jennifer Lawrence i et interview med Diane Sawyer.

Og det satte den unge skuespillerinde på noget af en emotionel rutsjebanetur, fortæller hun nu.

- Når jeg tænker på mit liv, da jeg var 24 år, så var det et helt år, hvor jeg hele tiden tænkte "Hvem er jeg uden de her film? Hvem er jeg uden denne her mand?", afslører den 25-årige "Silver Linings Playbook"-skuespillerinde.

Det tidligere par fandt sammen under indspilningerne af "X-Men: First Class", hvor Lawrence havde rollen som den blå mutant Mystique. Forholdet gik i stykker sidste år.

Jennifer Lawrence er aktuel i "The Hunger Games: Mockingjay - Part 2", som har dansk premiere 18. november.

/ritzau/FOKUS