København Håndbold lider dyrt nederlag i Aarhus

02/03/2016

Efter et rædselsfuldt efterår har København Håndbold fået fart i fødderne i det nye år, hvor klubben med de mange landsholdsspillere har taget et stort spring frem i tabellen i kvindernes håndboldliga.

Men meget tyder på, at københavnerne alligevel snubler på tærskelen til slutspillet efter nederlaget på 21-22 til SK Aarhus onsdag aften.

Resultatet betyder nemlig, at holdet er tre point fra en slutspilsplads, og med kun to runder igen bliver det meget svært at nå op i det fine selskab.

Det var primært en dårlig første halvleg, der spolerede aftenen for gæsterne i Vejlby-Risskov-Hallen.

SK Aarhus førte 13-8 ved halvtid, og det var først efter pausen, at københavnerne fik gang i angrebsspillet.

Samtidig blev der lukket godt af bagude, så stillingen var 18-18 otte minutter før tid. Men anført af Anne Sophie Hjort trak hjemmeholdet fra igen i slutfasen og hentede de to point.

SK Aarhus er tredjesidst i Primo Tours Ligaen, hvor København fortsat indtager ottendepladsen.

I onsdagens anden kamp vandt Randers som ventet på hjemmebane over Ringkøbing med 36-26.