Københavns Kommune vil smide Bandidos ud af parcelhuskvarter

Det blev her til aften enstemmigt besluttet på et møde i Teknik- og Miljøudvalget, skriver politiken.dk.

»Det er vi rigtig, rigtig glade for. I sidste uge stod naboerne til rockerborgen og bad os gøre noget ved problemet, og i den her uge har vi samlet rådhuset til at bakke op om naboerne i fælles front,« siger Jakob Næsager (K) til politiken.dk.

Naboerne til rockerne på Tudskærvej i Vanløse stod i sommer frem på DR og fortalte, at de føler sig truet og utrygge ved at have en rockerborg på vejen.

Efter borgernes klager har Københavns Kommune valgt at tage sagen op, skriver bt.dk. Og politikerne vil på to måder prøve at drive rockerne væk fra villavejen.

Den ene metode er ved hjælp af en såkaldt servitut, der er en retlig noteret bestemmelse om en ejendoms anvendelse. Den fastslår, at rockerne ikke uden videre kan lave klubhus, hvor det passer dem.

Samtidig vil politikerne stresse rockerne gennem kontrol i forskellige former med en anti-rockerpakke, der vil gøre livet surt for rockerne.

»Politiet, Skat og de kommunale myndigheder skal arbejde sammen og gøre, hvad de kan for at komme af med rockerne,« siger Jakob Næsager.

BNB

Dagens Gossip