Københavns Politi efterlyser to vidner i Hedegaard-sagen

Københavns Politi har modtaget mange henvendelser fra offentligheden i sagen om drabsforsøget mod Lars Hedegaard Jensen, blandt andet fra vidner i området omkring gerningsstedet på Frederiksberg.

Københavns Politi ønsker at komme i kontakt med to mænd, der omkring klokken 11 tirsdag den 5. februar befandt sig i gården til ejendommen Roskildevej/Sdr. Fasanvej. De beskrives af andre vidner som mænd, 25-30 år, 180-185 centimeter høje, den ene slank/tynd af bygning mens den anden var normal/muskuløs af bygning. De var begge iført mørkt tøj.

- Vi mener, at de to personer kan have gjort iagttagelser af betydning for sagen. Vi vil være meget taknemmelige, hvis de vil kontakte politiet på 1-1-4, hvor vi sidder klar til at modtage opkald fra dem og andre vidner, siger politiinspektør Jørgen Skov, leder af Efterforskningsenheden hos Københavns Politi.

- Vi har modtaget omkring 50 henvendelser, som er af en sådan karakter, at vi arbejder videre med dem. Vi er fortsat meget interesserede i at tale med alle, som har været i området søndag den 3. februar og mandag den 4. februar mellem 9 og 12. Hvis nogen har været i området og mener, at manden i den røde jakke muligvis kan være dem, vil vi selvfølgelig meget gerne høre fra dem, slutter Jørgen Skov.

Dagens Gossip