Københavns Vestegn ramt af fire røverier på 70 minutter

Gerningsmanden beskrives i alle fire tilfælde som en ung mand i alderen 18 til 20 år, og det er sandsynligt, at mindst tre ud af de fire røverier og røveriforsøg er begået af den samme, oplyser vagtchefen ved Københavns Vestegns Politi til bt.dk.

Gerningsmanden er tre ud af de fire gange beskrevet stort set på samme måde; nemlig som cirka 180 til 185 centimeter høj, spinkel af bygning, lys i huden og iført en blå eller lilla dunjakke og mørke bukser. Desuden havde røveren hver gang solbriller på.

Det første røveriforsøg var rettet mod 7-Eleven på Kærgårdsvej i Hvidovre, hvor ekspedienten blev truet med en peberspray. Ekspedienten trykkede dog på en alarmknap, hvorefter røveren forlod stedet i hast og med uforrettet sag.

Blot 13 minutter senere, klokken 17.53, truede en ung røver igen en ekspedient med peberspray. Denne gang var målet Statoil på Gammel Køge Landevej i Brøndby, hvor det lykkedes gerningsmanden at få udleveret en del startpakker til mobiltelefoner, skriver bt.dk.

Klokken 18.30 gik det ud over ansatte i LokalBrugsen i Hvidovre, hvor en ung mand indfandt sig og virkede truende, men beholdt hænderne i lommen og endte med at skynde sig væk.

Fjerde gang en røver slog til søndag aften på Københavns Vestegn var i Netto på Sct. Jacobsvej i Ballerup, hvor gerningsmanden klokken 18.50 truede med en kniv og fik udleveret et ikke oplyst kontantbeløb fra kassen.

Ingen personer har lidt fysisk overlast ved røverierne og røveriforsøgene, oplyser vagtchefen til bt.dk.

Dagens Gossip