Købstædernes Forsikring fyrer direktøren

Der er brug for friske kræfter. Derfor har bestyrelsen Købstædernes Forsikring fyret direktøren gennem 16 år, Mogens N. Skov. Der er endnu ikke fundet en afløser.

- Bestyrelsen er straks gået i gang med at finde en ny administrerende direktør. Indtil denne er fundet, indtræder Steen B. Jørgensen som administrerende direktør, skriver forsikringsselskabet i en pressemeddelelse.

Steen B. Jørgensen har været medlem af bestyrelsen i Købstædernes Forsikring siden 2010 og har været direktør i finansielle virksomheder i mere end 20 år.

- Baseret på de seneste års erfaringer har vi i bestyrelsen konkluderet, at der er brug for friske kræfter i direktionen.

- Vi søger derfor en ny administrerende direktør, som har arbejdet indgående med det forsikringstekniske område, lyder begrundelsen fra bestyrelsesformand i Købstædernes Forsikring, Hans Kristian Jensen.

Selskabet forklarer, at fyringen af den mangeårige direktør er udløst af, at Mogens N. Skovs direktørkollega har sagt op.

- Ændringen i direktionen blev aktuel, da driftsdirektør Jesper Franch, som var sat i spidsen for implementeringen af selskabets strategi, uventet opsagde sin stilling.

- En enig bestyrelse har efterfølgende vurderet, at Købstædernes Forsikring fremadrettet bør have en direktion på kun én person, som kan videreføre strategien, hedder det i pressemeddelelsen.

Selskabet oplyser, at Mogens N. Skov stopper som direktør med øjeblikkelig virkning, men at han fremover skal løse konsulentopgaver for forsikringsselskabet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip