Kødgrossist giver 5.5 ton kød til hjemløse, efter opslag på Facebook blev delt 30.000 gange

Kødgrossisten Michael Gertz ville gerne gøre en ekstra indsats for de hjemløse i julen i år, og derfor lavede han et opslag på Facebook, hvor han spurgte, om ikke folk ville hjælpe ham. 

Det eneste de skulle gøre var, at dele hans opslag, og for hver deling frem til den 18. december, ville han donere et kilo ribbensteg til væresteder og varmestuer, så de hjemløse kunne få et varmt måltid mad.

Men den idé var rigtig mange danskere med på, og derfor endte opslaget fra BF-OKS A/S med at blive delt over 30.000 gange, hvilket er kommet meget bag på ham. 

- Vi er virkelig stolte over, at så mange har villet dele den gode sag, og at så mange hjemløse nu kan få et varmt måltid mad til jul. Denne levering kød svarer til 55.000 måltider – og det luner da at vide, siger Michael Gertz til TV2 Fyn

Oprindeligt var tanken, at hvis det stak helt af på de sociale medier, ville Michael Gertz donere 1 ton kød. Men de mange delinger og den store interesse fik ham til at opsøge sine leverandører og spørge, om de ville være med til at støtte det gode formål.

- Successen var så stor, at vi følte, vi var nødt til at gøre noget mere end vores oprindelige tanke. Det er sket med fælles hjælp, og uden den store opbakning fra vores leverandører, der i sidste ende producerer de lækre ribbenstege, havde det slet ikke kunnet lade sig gøre, siger Michael Gertz til TV2 Fyn.

Sammen med en lang række sponsorer og leverandører kan Michael Gertz derfor på torsdag aflevere ikke mindre end 5.500 kilo forskelligt kød til Fødevarebanken, som så står for fordelingen af den store mængde kød. 

Enkelte røster har været kritiske, fordi han har overladt uddelingen af maden til Fødevarebanken, men det forklarer han selv med, at han ikke har netværket til at fordele så store mængder kød. 

- FødevareBanken lever det videre til bo og væresteder i hele Danmark for os, da de har i forvejen et netværk, så flest mulige får glæde af det, skriver han. 

 

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Skal vi sammen hjælpe de hjemløse.Støt op og del vores opslag, vi donere 1kg Ribbensteg for hver deling af opslaget....

Opslået af BF-OKS A/S på 20. november 2015

 

Dagens Gossip