Kølig Ehlers scorer for tredje gang i NHL

26/10/2015

I otte kampe er det nu blevet til tre mål og tre assister for Nikolaj Ehlers i den nordamerikanske ishockeyliga NHL.

Natten til mandag dansk tid scorede den danske rookie endnu et mål for Winnipeg Jets, som vandt en målrig affære hjemme mod Minnesota Wild med 5-4.

Ehlers nettede til 3-1-føring, da han modtog pucken fra holdkammeraten Mark Scheifele og køligt satte den i nettet 12 minutter inde i første periode.

Efter en lynhurtig scoring af Minnesota Wild efter blot ti sekunder vendte Winnipeg Jets dermed 0-1 til 3-1 på lidt over ti minutter.

I de første fem minutter af anden periode kom Winnipeg Jets også foran med hele 5-1 på to scoringer af Drew Stafford, før udeholdet svarede flot igen.

Ehlers var delvist skyld i Minnesota Wilds 3-5-reducering, da danskeren mistede pucken i egen zone et kvarter inde i anden periode.

Men trods endnu en reducering til 4-5 af udeholdets Zach Parise halvvejs inde i den tredje og sidste periode, endte Winnipeg Jets med at holde fast i en kneben sejr.