Køligere, men solrig weekend forude

»I weekenden bliver det nok knap så varmt, som vi har været vant til de senere dage. Vi venter mellem 15 og 20 grader og lidt køligere luft fra vest og nordvest,« siger vagthavende meteorolog Mogens Rønnebek, DMI.

Men selv om temperaturerne tager et drop, vil der stadig være masser af sol og tørvejr.

»Det bliver nogle ganske pæne dage, men det vil nok knibe med temperaturer over 20 grader i weekenden,« siger Mogens Rønnebek.

Og når han kigger videre frem i krystalkuglen, er der muligvis lidt mere traditionelt dansk sommervejr på vej.

»Hvis vi kigger frem til næste uge, er der nogle prognoser, der antyder, at vi skal have lidt mere ustadigt vejr. Det bliver ikke nødvendigvis meget køligere, men lidt mere ustadigt med byger,« siger Mogens Rønnebek og understreger, at det endnu er usikkert, hvordan vejret arter sig, når vi kommer til næste uge.

Men store mængder nedbør, som landene i Centraleuropa har fået i begyndelsen af denne uge, skal vi ikke regne med at se på vores breddegrader.

»Vi får vejret fra nordvest, mens det lavtryk, der har givet al nedbøren, ligger nede over Syd- og Mellemeuropa. Og her kan det give mere regn i området omkring Alperne og Centraleuropa. Men det bliver ikke ekstreme mængder, som vi har set de foregående dage,« siger Mogens Rønnebek.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip