Kør ræs med Knuthenborgs vilde dyr

Når startskuddet går for første gang til det spritnye cykelløb Hamborg-København, er der lagt en meget anderledes strækning ind. Rytterne får nemlig mulighed for at hilse på et næsehorn og smile til en kamel, når ruten går gennem den smukke park Knuthenborg Safaripark med de farvestrålende og eksotiske dyr.

- Det bliver en vild og flot oplevelse, når rytterne får lov til at køre noget af strækningen mellem Hamborg og København i Knuthenborg Safaripark, siger arrangør og idemand bag det nye cykelløb Jimmy Trolle fra Cycling Culture.

- Det bliver en festdag uden lige. Vi har afgang fra Hamborg allerede klokken 05 søndag den 26. maj. På vej mod København kommer man både til at opleve morgenstund i Nordtyskland, frisk havluft på færgen, når turen går fra Puttgarden til Rødby, vilde dyr i Knuthenborg Safaripark og selvfølgelig en rigtig folkefest ved målfeltet i København. Her vil der være helstegt pattegris, kolde fadøl og dejlig musik for ventende familie og venner og selvfølgelig til de brave mænd og kvinder, der har klaret turen, fortæller Jimmy Trolle.

Cykelløbet Hamborg-København er åbent for alle cykelinteresserede. Synes man, de 330 kilometer mellem de to venskabsbyer Hamborg og København er lige udfordrende nok, kan man også stå af ved færgen i Puttgarden eller møde op ved Lalandia på Lolland og ’kun’ køre ruten derfra til København.

Og vil man gerne have fuld opbakning fra familien, når man tager af sted fra badelandet, er der gode tilbud at hente, der kombinerer familiehygge hos Lalandia med udfordringer på cyklen.

Dagens Gossip