Kørelærer: Tryk speederen i bund til du ikke hører flere bump

- Denne situation kræver, at du som bilist tager venstre hånd af rattet, holder den over øjnene og træder speederen i bund, til du ikke længere kan høre bump og skrig. Dermed er problemet løst, og dagen bliver bedre.

Sådan lød kommentaren fra en norsk kørelærer - Marius Gudmundsruds - under en kammerats video. Den fik uanede konsekvenser, skriver VG.  

Kommentaren kom efter, at video af en lokal cykelklub, der blokerede hele vejen for medtrafikanter, blev delt på Facebook. Det førte til en hel del debat, hvor mange mente, at kørelæreren var gået over stregen.

- Man siger, at al PR er god PR, men jeg er ikke så sikker i dette tilfælde. Havde jeg tænkt mig om i fem sekunder, så havde jeg ikke gjort det. Selvfølgelig angrer jeg. Jeg kunne ikke have dette job, hvis jeg mente det, siger han.

Han tilføjer, at der selvfølgelig er tale om humor, der nok strider imod politisk korrekthed, men som bunder i, at cyklister på vejbanen er noget, der ofte vækker stærke følelser.

Kammeraten Thomas Sjevik, der optog videoen, skønner, at han lå bag cyklisterne i 10-15 minutter, før han kunne dreje fra. Han kom aldrig forbi dem.

Læs også: Viggas mor er træt af hensynsløse cyklister: Kan du ikke huske, hvordan det var at være lille?

Cykelklubben lægger sig fladt ned. Omkring 125 deltagere i cykelløbet blev diskvalificeret på baggrund af episoden.

- Vi må sætte foden ned og få dem til at vågne. Her må man tage hensyn og sætte sikkerheden i fokus, siger cykelklubbens arrangør Hans-Petter Trondsen.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip