Kok dræber og koger transkønnet kæreste før han begår selvmord

En 28-årig australsk kok, Marcus Volke, tog flugten, da politiet kom på besøg efter rapporter om en hæslig stank i opgangen.

Det var naboerne, som gennem et stykke tid havde rynket kraftigt på næsen over lugten, som tilsyneladende kom fra den 28-åriges lejlighed i australske Brisbane.

Det skriver Metro.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Shit-storm mod café efter morbid pistorius-vits på kvittering

Da politiet brød ind i hans lejlighed, fandt de kropsdele fra Marcus Volkes indonesiske kæreste i en gryde på komfuret, mens andre dele af den døde kvinde blev fundet i skraldeposer uden for lejligheden.

- Stanken var som om, nogen havde sat noget hundemad eller rødt kød ud, og ladet det stå i flere dage, siger en af naboerne, Courtney Richard, til ABC News.

LÆS OGSÅ: Kræftpatient stjal fire millioner fra sin arbejdsplads: Troede, det først blev opdaget efter hendes død

Politiet har endnu ikke fået identificeret det kogte lig i kokkens lejlighed, men har en klar teori om, at der er tale om indonesiske Mayang Prasetyo - en kvinde, som arbejdede på et cabaret-show for transkønnede, indtil hun slog sig ned med den 28-årige australske kok.

LÆS OGSÅ: Racistisk dværg følte sig diskrimineret og sked på gulvet

Politiet arbejder ud fra teorien om, at Marcus Volke myrdede og parterede sin transkønnede kæreste, flygtede fra politiet, hvorefter han tog sit eget liv.

- Man bliver helt kvalm ved tanken om, at den stakkels pige har ligget der i gud ved hvor mange dage, og vi er gået lige forbi, levet vores egne liv, og tænkt “hmmm, hvad er det for en stank”, men man lægger ikke to og to sammen, siger naboen Courtney Richard til ABC News.

Mayang Prasetyo har efterfølgende lavet en mindevideo om den afdøde kvinde, Mayang Prasetyo. Se den her:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip