Kok pralede på nettet: Putter hemmeligheder i folks mad

En sag om en kok, som måske har været lidt for gavmild med råvarerne og lidt for åbenmundet omkring hemmelige ingredienser, kører i disse dage i England.

Han var ansat som chefkok på et hotel i Derby i England, da han lagde en kommentar på Instagram, der skulle koste ham dyrt.

I sit skriv på det sociale medie proklamerede han nemlig, at han havde givet veganere animalske produkter i deres mad, uden de vidste det, skriver det engelske medie The Sun.

Men selvom han i dag siger, at han aldrig rent faktisk har gjort det, at han bare sagde det, for at provokere en veganer i en diskussion på nettet, så har det kostet ham dyrt.

Han er nemlig blevet fyret fra sit arbejde, selvom at de fra hotellets side erkender, der ikke er beviser for, at det nogensinde skulle være sket.

Læs også: Kropsdele fortsætter med at flyde i land på en af verdens smukkeste strande

Grunden til at kokken var blevet så hidsig på veganeren, han diskutetede med online, siger han, var fordi, vedkommende havde været meget voldsom i sine udtalelser.

Han havde skrevet i et opslag, at man altid kan kende en veganer, fordi de nok skal fortælle, dig, at de er det.

- En militant veganer så mit opslag og begyndte at kommentere, ved at sige, at jeg bare skulle få mig en hjertesygdom, og at jeg ville være ansvarlig for min datters død, fordi jeg gav hende animalske produkter, forklarer han i dag.

Han forklarer, at han mistede kontrollen og kom til at skrive det dumme svar, som nu har kostet ham dyrt.

I første omgang blev han kun suspenderet fra hotellet, som hedder Littleover Lodge Hotel, men efter voldsomme protester på nettet fra veganere og sympatisører landet over, er han nu blivet fyret. 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip