Kold luft mellem Dortmund og Bayern

Når Dortmund og Bayern München mødes på lørdag i Bundesligaen, vil de to klubbers ledere ikke sidde ved samme bord og spise frokost sammen, som det er kutyme forud for kampen.

Forholdet mellem de to klubber er simpelthen for dårligt, bekræfter Dortmunds øverste chef.

- Jeg har altid talt om Bayern München med den største respekt og beundring, men jeg må indrømme, at forholdet er blevet køligere. Der har været et par irritationsmomenter på det seneste, siger Dortmund-formand Hans-Joachim Watzke.

Dortmund tager hjemme imod Bayern på lørdag i en kamp uden betydning, da Bayern allerede er sikret mesterskabet, og Dortmund har sikret sig en CL-plads. De to ærkerivaler mødes også 25. maj i CL-finalen på Wembley i London.

Forud for semifinalerne i CL blev det lækket til den tyske presse, at Bayern München havde sikret sig Dortmunds største stjerne, Mario Götze, mens også angriber Robert Lewandowski blev rygtet til den tyske klub. En timing, som Dortmund fandt besynderlig.

- Det hele vil naturligvis foregå på en sportslig fair møde på lørdag, men der vil ikke være venskabelige omfavnelser, som der var før i tiden. Hvorfor skal vi opføre os, som om alt er ok? spørger Watzke og fortsætter:

- Der vil ikke blive nogen frokost med Bayerns ledere på lørdag, kun håndtryk, siger han.

Ud over historierne om Götze og Lewandowski har også de to trænere været i clinch med hinanden. I marts sagde Dortmund-træner Jürgen Klopp, at Bayern havde købt sig til succes og kopierede andre storklubber, "ligesom man gør i den kinesiske industri". Hvortil Bayern-træner Jupp Heynckes svarede, at Klopp manglede værdighed.

 

 

 

Dagens Gossip