Kold luft mellem Villas-Boas og Mourinho inden topopgør

I syv år dannede Villas- Boas og Mourinho makkerpar, hvor Mourinho stod for manager-delen, mens Villas-Boas tog sig af scouting og kampforberedelser. Men parterne gik fra hinanden, da Villas-Boas havde større ambitioner og skiftede sin position i italienske Inter ud med managersædet i den lille portugisiske klub Academica de Coimbra.

Selvom det udefra kunne ligne et brud uden fjendtligheder, så var der alligevel en vis bitterhed at spore hos Villas-Boas, som følte, at Mourinho havde begrænset hans mulighederne og ambitioner om at få et større ansvar på træningsbanen.

- Vi havde et fantastisk personligt og professionelt forhold før, men det har vi ikke nu, siger Villas-Boas.

- Jeg synes ikke, vi behøver yderligere uddybninger om vores venskab og personlige forhold. Men vores forhold gik i stykker.

- Jeg synes vi har gensidig respekt for hinanden, og vi ved, at det, vi har gennemgået sammen, ikke bare forsvinder, men det er ikke, som det var engang. Men det gør mig ikke søvnløs, siger Villas-Boas.

Flere spekulationer kaster ekstra brænde på bålet, da flere medier mener at vide, at Villas-Boas havde en finger med i spillet, da Mourinho i 2007 blev sparket ud af Chelsea efter uenigheder med Abramovich.

Yderligere spiller de to træners egoer også en rolle. Mourinho er efter sigende blevet fornærmet over, at Villas-Boas har nedtonet mentorens indflydelse på hans karriere, og har i stedet takket blandt andet Sir Bobby Robson for sin succes.

De to kamphaner mødes igen lørdag, når Tottenham tager imod Chelsea i den tidlige Premier League kamp kl. 13.45.

 

 

 

Dagens Gossip