Kold nedtur! En ny omgang sne venter forude

Mens mange af os nok går og drømmer om forår og lyse dage, vil de kolde vejrguder det ganske anderledes.

I hvert fald får størstedelen af landet sne-, slud- og regnbyger i løbet af søndagen, det fortæller DMI til bt.dk.

Både jyderne og fynboerne har allerede fået nedbøren at mærke, og i løbet af eftermiddagen breder den sig også mod øst. Nogle steder kan sludbygerne gå over i regn.

- Vi får alle sammen blandet nedbør i løbet af søndag. Det bliver sne, slud og regn. Det er en blandet landhandel. Det er ikke sne på den måde, som vi har set før, siger vagthavende meteorolog ved DMI, Jeanne Mangerel, til avisen.

Bygerne står til at ramme det meste af landet, men meteorologen er dog usikker på i hvilket omfang, det gælder hovedstaden.

- Det ser ikke ud til, at der kommer så meget sne på Sjælland, men jeg kan slet ikke udelukke, at der ikke kommer lidt. Lige nu ligger der snebyger over Kattegat, og det kan da godt være, at de trækker ind over Sjælland, men det er svært at forudsige, præcis hvor bygerne rammer, siger hun til bt.dk.

Selv om solen kigger frem mandag og tirsdag, og det kan blive over fem grader, er der stadig langt til rigtigt forår.

Vejret skifter således i midten af ugen og går over i en omgang grå og våde dage.

- Jeg er ikke så optimistisk med hensyn til foråret. Det er ikke sådan lige på trapperne. Det er svært at se, at det skulle være på vej, og det ser tværtimod ud som om, der er en periode med køligere vejr på vej. Men det må vel komme på et tidspunkt, konkluderer Jeanne Mangerel.

Kilde: bt.dk

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip