Kolding fejrer de frivillige - Thomas Ring underholder

Samtlige frivillige sociale og sundhedsfremmende foreninger og grupper er inviteret til frivilligfest af Kolding Kommune. Det sker lørdag den 22. juni på Slotssøens plæne.

Hele dagens arrangement er Kolding Kommunes hyldest til frivilligheden, og de mange borgere, der gør en stor indsats for det frivillige sociale arbejde.

De frivillige foreninger og de borgere, som udfører frivilligt arbejde hver eneste dag, gør en kæmpe indsats i forhold til at føre social- og sundhedsforvaltningens selvværdsstrategi ud i livet.

En strategi, som netop handler om at udvikle frivilligheden til gavn for alle byens borgere, hvad enten man udfører frivilligt arbejde eller man modtager hjælp og støtte fra en frivillig. Nogle gange kan dørtrinnet ind til kommunen være temmelig højt, og netop her gør de frivillige en kæmpe indsats.

Optog, taler og festmiddag

De frivillige mødes klokken 10 om formiddagen, og så starter årets sociale frivillighedsfest ellers med optog gennem Kolding by, borgmesteren holder fest-tale foran rådhuset, og det hele fortsætter på Slottsøens plæne, hvor der er fællesspisning i teltet, kåring af "Årets frivillige sociale ildsjæl", akkompagneret af levende musik.

Musikken leveres Mugge der spiller Kim Larsen, og det hele følges senere op af lidt mere moderne popmusik, leveret af X-Factor vinderen fra 2011, Thomas Ring.

Dagens Gossip