Kolding Kommune tæt på at blive "Årets Friluftskommune"

Skrevet af Elo Christoffersen

25/09/2013
Kolding Kommune var med helt fremme i kampen om titlen som Årets Friluftskommune 2013. Kommunen var i finalen med fire andre kommuner. Vinderen blev Tårnby, skriver Kolding Kommune i en pressemeddelelse. Årets tema for konkurrencen om at blive Årets Friluftskommune 2013 var 'Miljø- og Naturundervisning' og juryen, der udpegede vinderen, var imponerede over Kolding Kommunes ansøgning: - Kolding Kommune har leveret en virkelig flot ansøgning, og vi er meget imponeret over de mange forskellige undervisningstiltag, der er iværksat. Kommunen skal have ros for variationen i de gennemførte og planlagte undervisningstiltag. Vi fornemmer at kommunen arbejder seriøst for at borgerne inddrages i naturoplevelser, der skaber forståelse, viden om og indsigt i natur- og miljøproblematikker. Friluftsrådet, der står bag konkurrencen, har nu opfordret Kolding til at deltage i konkurrencen næste år, og forventningen er, at den opfordring bliver fulgt.

Mest læste i dag

Kolding Kommune var med helt fremme i kampen om titlen som Årets Friluftskommune 2013. Kommunen var i finalen med fire andre kommuner. Vinderen blev Tårnby, skriver Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Årets tema for konkurrencen om at blive Årets Friluftskommune 2013 var 'Miljø- og Naturundervisning' og juryen, der udpegede vinderen, var imponerede over Kolding Kommunes ansøgning:

- Kolding Kommune har leveret en virkelig flot ansøgning, og vi er meget imponeret over de mange forskellige undervisningstiltag, der er iværksat. Kommunen skal have ros for variationen i de gennemførte og planlagte undervisningstiltag. Vi fornemmer at kommunen arbejder seriøst for at borgerne inddrages i naturoplevelser, der skaber forståelse, viden om og indsigt i natur- og miljøproblematikker.

Friluftsrådet, der står bag konkurrencen, har nu opfordret Kolding til at deltage i konkurrencen næste år, og forventningen er, at den opfordring bliver fulgt.