Kolding sender 2.600 julekort ud til fraflyttere

Kolding Kommune har sendt julekort ud til 2.600 borgere og familier, der i 2013 er flyttet fra Kolding.

- Netop nu kommer mange unge hjem og holder jul med deres familier. Så vi synes det er en god anledning til at minde dem om, at de stadig er i vores tanker, og at de altid er velkommen til at komme hjem til Kolding Kommune igen, fortæller borgmester Jørn Pedersen.

Noget tyder da også på, at julekortet er blevet taget godt imod. Både Kolding Kommune og ikke mindst borgmesteren, som står som afsender af julekortet, har fået flere meget positive tilbagemeldinger. Som en fraflyttet borger skriver på kommunens Facebookside:

- Jeg har altid været glad for Kolding - og blev lidt rørt over den søde jule hilsen fra jer - glædelig jul til jer.

Flere skal flytte til Kolding

Julekortet er en del af en af en større bosætningskampagne, som kommunen begyndte i slutningen af november. Ud over kortene indgår også reklamer i tv, radio, biografer og outdoor.

I juledagene lanceres desuden en humoristisk viralfilm, som vil komme ud på udvalgte sider om livsstil, bolig, underholdning, dating og mode samt på blogs.

Men også på lidt længere sigt, ønsker Kolding Kommune at sikre udvikling og vækst i befolkningstallet. Det er en af tankerne bag tiltaget med julekortene, for at minde tidligere koldingensere om, hvad de kom fra.

- Vi håber selvfølgelig også, at de fraflyttede vil være med til at sprede et godt budskab om deres gamle kommune, fortæller Jørn Pedersen.

Der er i alt sendt 2.600 julehilsner ud, så det er ikke kun sendt til studerende, men også andre, der har boet her.

Dagens Gossip