Koldinghus får ny direktør

Koldinghus har fundet afløseren til Poul Dedenroth-Schou, der går på pension. 43-årige Thomas C. Thulstrup tiltræder stillingen som direktør for Koldinghus 1. december.

Han kommer fra en stilling som direktør for Esrum Kloster & Møllegård i Nordsjælland, hvor han gennem de seneste år har stået i spidsen for en succesfuld udvikling af en bred og levende formidling i forpligtende historiske rammer.

Thomas C. Thulstrup er bachelor i økonomi fra 1993 og cand.mag. i kunsthistorie fra Københavns Universitet fra 1999 med speciale i moderne dansk glas. Siden har han fagligt fokuseret på nyere tids design og kunsthåndværk og er blandt andet forfatter til bøgerne ”Georg Jensen, Sølv og Design” og ”Raadvad i 250 år”.

Han har tidligere været direktør for Museumsbygningen Kunstauktioner, Museum Salling og de seneste godt 5 år for den selvejende institution Esrum Kloster & Møllegård.

Thomas C. Thulstrup er gift med Hanne Stig Andersen som er kontorchef i Social-, Børne- og Integrationsministeriet. Sammen har de to døtre, Augusta og Clara på 12 og 15 år.

Den private bopæl har de seneste mange år – på trods af stillinger i Skive og Esrum – været på Østerbro i København. Thomas vil i forbindelse med stillingen på Koldinghus tage bopæl i Kolding.

Thomas C. Thulstrup afløser Poul Dedenroth-Schou, der har har valgt at gå på pension efter 37 år på posten.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip