Kollegaen blev påkørt på jobbet - nu spredes Nicklas' rasende budskab

Vejarbejdere har et arbejdsmiljø, hvor de er meget udsatte på grund af trafikken. Den svenske vejarbejder Nicklas Ekelund kommer derfor med en vigtig opfordring til alle bilister, efter hans kollega blev kørt ned på jobbet.

Kollegaen forsøgte at gøre bilister opmærksomme på vejarbejdet, da han blev ramt af en bil - nu ligger han på hospitalet.

Det har fået Nicklas Ekelund til at skrive dette opslag på Facebook:

- Nu er det sket igen. En vejarbejder, som jeg har kendt i 17 år, er blevet påkørt af en bil, brækket ben, arme, kraveben osv. Kan alle stressede idioter ikke lægge deres telefoner, aviser, tandbørster, makeuppunge væk og køre bil. For tro det eller ej, forbandede fjolser, vi har også ret til at komme levende hjem til vores børn og familier, kæledyr osv. Selvom vi er vejarbejdere og kun arbejder for jer, som dagligt er ved at tage livet af os. Det er skide underligt, at man ikke kan sætte farten ned ved et vejarbejde. I som har taget kørekort ved, at hvis et menneske bliver påkørt af en bil med 50 kilometer i timen, dør i 90 procent af tilfældene og med 30 kilometer i timen overlever 80 procent af ofrene, for det er det, vi bliver. Dette burde defineres som mordforsøg og retsforfølges derefter. Sæt farten ned for helvede.

Se det originale indlæg på svensk lige her:

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Tja nu har de hänt igen en vägarbetare som ja har känt i 17år blivit påkörd av en bil brutna ben armar nyckelben osv osv...

Posted by Nicklas Ekelund on den 9 december 2015

Indlægget er blevet delt tusindvis af gange på det populære sociale medie.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip