Kolleger kårer Nicolaj Jørgensen til årets profil

Guldet havnede godt nok i Herning hos FC Midtjylland i sommer, men søndag blev årets profil i Superligaen kåret, og den hæder gik til FC Københavns landsholdsspiller Nicolaj Jørgensen.

- Jeg er utrolig stolt. Især fordi det er mine kolleger, der peger på mig. De ved, hvad spillet drejer sig om. Det viser også, at det, jeg arbejder for, er der andre, der lægger mærke til.

- Jeg synes, der er rigtig mange dygtige spillere i Alka Superligaen, og det er jo også deres fortjeneste, at jeg har udviklet mig de seneste år. Jeg er nødt til at yde mit bedste for at kunne gøre en forskel, siger Nicolaj Jørgensen i en pressemeddelelse fra Spillerforeningen.

Prisen kaldes Årets Profil i Superligaen, og den omhandler hele 2015. Kåringen har fundet sted siden 1989, hvor der stemmes blandt de øvrige spillere fra den bedste danske fodboldrække.

Tidligere har spillere som Michael Gravgaard, Jakob Poulsen, Jesper Grønkjær og Mohamed Zidan blandt andre modtaget prisen, som i fjor gik til FC Midtjyllands Pione Sisto.

Forleden blev Pernille Harder fra den svenske klub Linköping FC kåret som Årets Kvindelige Fodboldspiller 2015.

/ritzau/

Dagens Gossip