Kolleger på tv-serie: Nu skal de have et barn

"The O.C."-skuespilleren Ben McKenzie og "Homeland"-skuespillerinden Morena Baccarin deler skærmen, når tv-seerne tænder for den dystre serie "Gotham". Men ud over at deles om Batman-byen i tv-serien, som godt nok foregår før superheltens indtog, skal de to også til at enes om børneopdragelsen.

"Gotham"-kollegerne danner nemlig par privat, og nu kan deres repræsentant afsløre, at det celebre par venter deres første barn sammen, skriver ABC News.

Det er første gang 37-årige Ben McKenzie får titlen som far, mens hans 36-årige kæreste, Morena Baccarin, allerede er mor til den næsten to år gamle dreng Julius. Sønnen har skuespillerinden sammen med instruktøren Austin Chick. Det tidligere ægtepar blev gift i 2011, og faktisk er det ikke mere end et par måneder siden, at de to officielt blev skilt.

Selvom det kunne se ud som om at tv-serien "Gotham" har bragt det kommende forældrepar sammen, er det ikke første gang, de har været på det samme film-set. Morena Baccarin havde også en mindre rolle i et afsnit af den populære teenage-serie "The O.C.", som blev Ben McKenzies store gennembrud som skuespiller.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip