Kom indenfor i Medinas nye million-bolig

Der er højt til loftet i Medinas nye millionbyggeri af et palæ - og spænding i luften. Det kan man konkludere ud fra et billede sangfuglens kæreste, modellen Mikkel Gregers Jensen, har lagt ud på det sociale medie Instagram af det igangværende boligbyggeri.

- Husbyggeriet er i gang! Jeg er så spændt!, skriver 20-årige Mikkel Gregers Jensen, som til daglig pendler mellem København og New York, hvor han har godt gang i karrieren som model for blandt andre Hugo Boss, Calvin Klein og Givenchy.

På billedet står Medina med armene strakt triumferende i vejret midt i et minimalistisk nybyggeri. Om de nye hus skal have både Medina og Mikkel Gregers Jensens navne på postkassen, uddyber den populære model ikke på Instagram, men der er i hvert fald plads nok til dem begge i palæet på Islands Brygge.

Ifølge Se & Hør er der tale om et millionbyggeri, hvor to rækkehuse på Islands Brygge skal slås sammen til ét enormt palæ. Ugebladet oplyser, at hver af rækkehusene har en pris på over fem millioner kroner, og efter byggeriet kan sangerinden slå dørene op til over 300 kvadratmeter nybygget bolig.

Stjerneparret er netop vendt hjem fra en tur til Grækenland, hvor de sammen med Folkekirkens Nødhjælp blandt andet har mødt og talt med bådflygtninge fra Syrien.

Se billedet af husbyggeriet her: https://instagram.com/p/8LveUBxTsD/?taken-by=mikkelgjensen

Og stjerneparret sammen her: https://instagram.com/p/8B_TFSS7Aw/?taken-by=officialmedinamusic

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip