Koma-ulykke: Massiv Facebook-støtte til Camilla Pedersen

Få timer efter den tragiske nyhed om at den danske triatlet Camilla Pedersen var lagt i kunstigt koma efter et voldsomt styrt under en cykeltræning, oprettede en sportselsker en støtteside for Camilla Pedersen.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Bag støttesiden "God bedring til Camilla Pedersen" står Anders Boe, en sportsglad mand fra Esbjerg, der følger med i det meste sport. Dygtige sportsfolk fra Esbjerg, som 30-årige Camilla Pedersen, har især hans opmærksomhed. Det skriver Jv.dk. 

- Camilla må man bare beundre. At arbejde så målrettet og hårdt med sin sport i mange timer hver dag. Det er enestående. At hun på toppen af sine bedrifter skulle rammes af sådan en ulykke er rigtig trist, og jeg tror, det berører mange i idrætskredsene, siger Anders Boe til Jv.dk.

På ca. et døgn har facebookgruppen fået over 600 medlemmer. Det strømmer ind med beskeder med opmuntrende ord.

"Camilla, jeg er tabt for ord...Du er en fighter, så selvom du ikke er ved bevidsthed, er jeg 100% sikker på, at du kæmper med næb og kløer.
Det er så meningsløst, det her. Vi holder vejret, presser tårerne i baggrunden, og håber på alt det bedste. Du er i vor alles tanker", skriver Rasmus Andersen torsdag formiddag på siden.

I koma indtil weekenden  
Camilla Pedersen er indlagt på Odense Universitetshospital, hvor hun kæmper med kraniebrud og kritiske blødninger omkring hjernen.

- Det er status quo med Camillas tilstand. Lægerne vil holde hende i kunstigt koma frem til weekenden. Det er en del af behandlingen for at holde hende mest muligt i ro og give hjernen ro, siger landstræner og Camilla Pedersens personlige træner, Michael Krüger til BNB.
   
Ulykken, som betegnes som et hændeligt uheld, skete tirsdag aften under en cykeltræning i Esbjerg.
       
 

Dagens Gossip