Komiker afslører kæresten hos Obama

Skrevet af admin

07/01/2016

Dagens topnyheder

Komikeren Amy Schumer er kendt for sin selvironi, skarpe humor og sit tætte partnerskab med "The Hunger Games"-stjernen Jennifer Lawrence. Men nu har en ny partner - og endda af den romantiske slags - fået fast plads i den 34-årige amerikaners liv. Den heldige hedder Ben Hanish, og ifølge E! News har han allerede mødt komikerens familie.

- Familien og manden ved Det Hvide Hus, skriver Amy Schumer til et billede på Twitter, hvor hun poserer med to familiemedlemmer og Ben Hanish.

Også møbeldesigneren Ben Hanisch har været åben omkring den nyfundne kærlighed på de sociale medier.

- Nogle gange i livet er man ekstremt heldig, og så dukker den klogeste, sjoveste, smukkeste kvinde op, når man mindst venter det. Jeg glæder mig til at se, hvilke eventyr 2016 bringer med sig!, skriver Ben Hanish til et billede af parret på Instagram.

Amy Schumer, som både skrev og spillede med i komedien "Trainwreck", var i Det Hvide Hus i forbindelse med præsident Barack Obamas tale om våbenlovgivning i tirsdags. Et emne, som komikeren er meget optaget af, og som hun tidligere har udtalt sig offentligt om.

- Jeg har altid, ligesom alle mulige andre, tænkt: "Hvad laver de? Kan vi ikke få indført strengere tjek af folk, der vil købe våben?". Svaret er bare: "Nej, enhver blind person skal have ret til at bære våben", udtalte Amy Schumer i et podcast-interview med Alec Baldwin, skriver CNN.

Se Amy Schumers Twitter-opslag her: https://twitter.com/amyschumer/status/684469658112634881

Og Ben Hanischs billeder af parret her: https://www.instagram.com/p/_-nM-OReRj/?taken-by=benhanisch

Og her: https://www.instagram.com/p/BANnduMxebw/?taken-by=benhanisch

/ritzau/FOKUS