Komiker bruger absurd beløb på sjældne fugle

Skrevet af admin

26/01/2016

Mest læste i dag

Nogle samler på frimærker, mens andre har en glødende passion for fodboldkort. Komikeren Will Ferrells samlermani er dog i en liga for sig selv.

Det er filminstruktøren Adam McKay, der har instrueret Ferrell i filmene "Step brothers" og "Anchorman", som fortæller Huffington Post om komikerens ekstravagante samling af fjerklædte væsener.

- Han har kæmpestore bur på hans ejendom fyldt med forskellige tropiske fugle, og det er den slags fugle, som bider dig, og som du er nødt til at være forsigtig med. Men når det er ham, flyver de lige hen på hans arm. Tit når man er i hans hjem, har han en nymfeparakit (papegøjeart, red.) siddende på skulderen i lang tid af gangen, fortæller McKay.

De sjældne fugle er naturligvis ikke købt i den lokale dyrehandler, og derfor løber den samlede pris for den private zoologiske have også op i et astronomisk beløb.

- Han er nødt til at have sin samling af sjældne fugle forsikret, og jeg tror, at han har sjældne fugle for mere end 53 millioner kroner, siger McKay som også afslører, at Ferrell har et næsten religiøst forhold til sine kæledyr.

- Han har en kalkungrib med et enormt vingefang, som er en af hans favoritfugle. Fuglens navn er Gregory. Jeg sagde "lad os have Gregory med i scenen", men han svarede "nej, fuglene er ikke til for at tjene penge. Fuglene er for gud".

"Elf"-stjernen behøver nu heller at ikke spare på fuglefoderet. Ifølge finansmagasinet Forbes skrabede han omkring 103 millioner kroner sammen i løbet af 2015.

/ritzau/FOKUS