Komiker i chok over boybands talenter

Medlemmerne af boybandet One Direction kan synge. Overrasket? Eller måske lige frem chokeret?

Det var komiker og skuespiller Will Ferrell, som sammen med kollegaen Paul Rudd for nylig fik selskab på scenen af Harry Styles, Niall Horan, Zayn Mali, Louis Tomlinson og Liam Payne fra boybandet One Direction, da de to gæstede tv-programmet Saturday Night Live.

- Det var fantastisk at være der sammen med Paul Rudd, som var vært, og så fik vi lov til at optræde sammen med One Direction, siger han om tv-indslaget, hvor bandet gik på scenen for at synge sangen "Afternoon Delight" sammen med de to "Anchorman"-stjerner.

- Jeg var faktisk lidt chokeret. De er jo gode sangere. Og så var de helt nede på jorden og utroligt søde, siger den 46-årige skuespiller om de fire unge boybandmedlemmer.

Ferrell har tidligere refereret til sig selv som en 46-årig version af boybandet, fordi de, ifølge Ferrells bedste overbevisning, begge evner at vække hysteri blandt teenagere.

- Jeg er dem alle fem samlet i én midaldrende mand, udtalte komikeren ifølge Female First.

Will Ferrell og kollegaen Paul Rudd er lige nu aktuelle i opfølgeren til hitkomedien "Anchorman", "Anchorman 2: The Legend Continues". Filmen har dansk premiere 30. januar.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip