Komikers badebillede med datteren vækker nu stor opsigt i udlandet

Komikeren Torben Chris ramte mange overskrifter, da han i mandags lagde et billede på Facebook af sig selv og sin lille datter

Billedet blev diskuteret livligt. Nogle mente, at det er forkert for en far at bade med sit barn, mens andre mente, at hysteriet har nået nye højder.

Nu har udenlandske medier også opdaget historien om billedet. Det går ikke stille for sig.

På den britiske avis Metros Facebook-side er der rimelig massiv opbakning til Torben Chris. 

- Jeg badede med min far, og min søn bader med mig. Det er bare noget, folk gør. Slap af, mærkelige mennesker, som ikke vil have et tæt forhold med jeres familie. Det er ligeså naturligt som at sove ved siden af sine børn, lyder det fra April Pereira-Finn.

- Ja, jeg ser intet problem. Jeg kan ikke engang huske at have badet med mor eller far, men husker, at jeg delte bad med min bror. De, som kigger på det og ser noget perverteret i stedet for et kærligt familieøjeblik, har helt klart deres egne problemer, lyder det fra Hayley Bills.

Også den britiske avis The Independent tager billedet op. Her modtager han ligeledes ros for at turde udstille problematikken.

- Hvordan i alverden bliver en far mistænkt for at være pædofil, fordi han bader med sit barn (uanset køn). Hvis forælderen var en mor, ville dette spørgsmål helt sikkert ikke være blevet stillet, fordi det er en mor med hendes barn, skriver en bruger.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip