Komisk selvmål sender Barcelona mod drømmefinale

06/02/2014

Finalen i Copa del Rey ser ud til at blive et drømmemøde mellem ærkerivalerne FC Barcelona og Real Madrid.

Semifinalerne spilles over to kampe, og i onsdagens respektive hjemmekampe fik begge hold et fremragende udgangspunkt inden returmøderne i næste uge.

Barcelona tog imod Real Sociedad, og her sejrede hjemmeholdet 2-0 efter 1-0 ved pausen og skal altså dumme sig meget for at tabe sammenlagt.

Real Sociedad var ellers tæt på at holde nullet indtil pausen, men efter 43 minutter scorede Barcelonas Sergio Busquets til 1-0, da han pludselig stod fri i feltet.

Efterfølgende blev Sociedad reduceret til 10 spillere grundet et rødt kort til Inigo Martinez. Tilsyneladende for at brokke sig.

Det gav udeholdet svære betingelser i anden halvleg, hvor holdet fortsatte med at hjælpe Barcelona.

Cesc Fàbregas sendte Alexis Sánchez af sted på en friløber, men den store chance så ud til at løbe ud i sandet, da Sánchez afsluttede på stolpen.

Bolden havnede hos Sociedads Gorka Elustondo, der i en helt upresset situation hamrede bolden ind i sin målmand Eñaut Zubikarai, hvorpå bolden røg i mål.

Barcelona cruisede efterfølgende sejren hjem og ligner en finaledeltager.

Tidligere onsdag aften havde Real Madrid på hjemmebane slået Atlético Madrid med 3-0. Her blev udeholdet noteret for to selvmål.