Kommentator: Brøndby utilfreds med Auri

Med udnævnelsen af John "Faxe" Jensen til konsulent i cheftræner Auri Skarbalius' trænerteam har Brøndby langt fra fundet den perfekte løsning på den sportslige krise.

Det mener TV2 Sports kommentator Jesper Thygesen, der frygter at Brøndby dermed kommer til at forvirre spillertruppen mere end at gavne.

- Det signalerer, at man ikke er tilfreds med Auri, og at han ikke har kunnet løfte opgaven, og dermed risikerer man at underminere hans autoritet.

- Som spiller kan man ikke lade være med at tænke: Det er stadig den samme, der har ansvaret, men vi skal lytte til en helt tredje. De skal være enormt dygtige til at håndtere kommunikationen over for spillerne, siger Jesper Thygesen.

Auri Skarbalius har været under stort pres, siden Brøndby søndag aften tabte 1-3 til AaB i Superligaen. Efter kampen indrømmede sportschef Ole Bjur, at ledelsen var nødt til at overveje ændringer i det sportslige setup.

Den forandring bliver altså ansættelsen af den tidligere landsholdsspiller og mangeårige Brøndby-profil som konsulent.

- Al forandring fryder lige nu. Men i en perfekt verden havde det set helt anderledes ud.

- I en perfekt verden havde man haft et navn, der var stærkt og karismatisk nok til, at han kunne gå ind og overtage cheftrænerstolen fra dag ét, så ingen var i tvivl om, hvor ansvaret lå, siger Jesper Thygesen.

- Så stærkt mener man åbenbart ikke, at "Faxes" navn er, siden han kun er konsulent og støttepædagog.

Jesper Thygesen havde selv kortvarigt en rolle i Randers FC, da John "Faxe" Jensen for tre år siden var cheftræner der.

- John "Faxe" kan godt udfylde den rolle, han får i Brøndby. Han er en god motivator og godt selskab, lyder det fra Jesper Thygesen.

Brøndbys nye trænerkonsulent starter i jobbet på mandag.

 

Dagens Gossip