Kommode fra IKEA faldt ned over 3-årig pige: 'Jeg troede, at hun ville dø'

Britiske Kellie Curtis fra Long Eaton fandt sin lille datter blodig og fastklemt under kommoden af mærket Malm i familiens hjem i sidste uge.

Evie-Mai på tre år er så forskrækket over hændelsen, at hun ikke længere tør være i soveværelset. Det skriver The Sun

Hun blev hurtigt transporteret på hospitalet, hvor hun fik 20 sting på siden af hovedet. Kommoden havde simpelthen flænset hendes hud op i tindingen.

Kellie Curtis har siden den skræmmende ulykke opfordret IKEA til at stoppe med at sælge kommoden, som har været skyld i flere dødsfald og alvorlige ulykker med småbørn de seneste år.

Artiklen fortsætter under billedet.

I dag har IKEA i Nordamerika så valgt at tilbagekalde kommoden, som er solgt i mindst 27 millioner ekspemplarer derovre. IKEA i Danmark skriver i en pressemeddelse, at de IKKE vil følge trop:

- I Danmark har vi gudskelov ikke registreret nogen fatale ulykker som følge af, at en Ikea-kommode er væltet, oplyser salgschef Markus Ekewald.

- Når vi ikke foretager et tilbagekald af kommoderne i Danmark skyldes det, at vores produkter overholder alle obligatoriske sikkerhedskrav.

Læs også: Ikea tilbagekalder millioner af skabe efter dødsfald

- Så snart jeg hørte det høje brag, vidste jeg instinktivt, hvad der måtte være sket. Da jeg kom ind i rummet, lå kommoden på hende, og jeg så bare blod på siden af hendes ansigt, fortæller Kellie Curtis til The Sun.

- Hun var helt hysterisk og græd som pisket. Jeg troede, at hun ville dø.

Kellie Curtis siger, at hun ikke længere har lyst til at handle i IKEA, men hun advarer samtidig andre forældre om at huske at sætte kommoder og skabe fast til væggen, så uheldet ikke kan ske. 

Hun bebrejder sig selv for, at hun ikke havde sørget for at fastgøre den. 

IKEA har ifølge The Sun tilbudt Kellie Curtis, at hun kan få sine penge tilbage for kommoden, ligesom at de har givet en gave til lille Evie-Mai. Derudover undersøger de omstændighederne omkring ulykken.

Den populære kommode, som er solgt i millioner af eksemplarer verden over, kan ses herunder.

Klik her for at læse historien om Ted McGee på 22 måneder, der døde efter at være blevet mest under kommoden tilbage i april måned.

Læs også: IKEA advarer efter barn det tredje barn er dødt på grund af møbel

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip