Kommune: Dagplejemor beholder sit job

Den megen omtalte sag fra Haderslev, hvor en dagplejemor tilsyneladende efterlod børnene alene i et trafikeret område, har nu fundet sin afslutning, skriver Haderslev Kommune på Facebook. 

- Vi har talt med både vores dagplejer og en række af de personer, der har været tæt på situationen, og fået den grundigt belyst. Det er vores vurdering, at der har ikke været fare for børnene i situationen, skriver kommunen på Facebook, og det betyder, at den pågældende dagplejemor er klar til at fortsætte sit arbejde i næste uge. 

- Vi har på baggrund af en samlet vurdering besluttet, at dagplejeren genoptager sit arbejde på mandag. Forløbet har berørt mange – ikke mindste den pågældende dagplejer, som vi hele vejen har været i dialog med, lyder det. 

Sagen vakte opsigt i hele landet, efter en borger havde set børnene stå alene foran en butik i Haderslev - en situation personen mente var farlig for børnene på grund af trafikken i området. 

Det fik i dag Haderslev Kommune til at fritage dagplejemoren for tjeneste, mens de undersøgte sagen. 

- Billederne mødte stærk kritik af indehaveren af den garnbutik, som dagplejemoren var inde i, ifølge TV2.

- Jeg ekspederede hende. Hun står netop i døråbningen, så hun ikke skal gå fra børnene. Hun kunne ikke få klapvognen med ind, det var derfor, og så foreslog jeg, at vi kunne klare det i døren, siger Helle Sørensen, der har tog kontakt til kommunen for at fortælle sin side af sagen. 

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

I går blev en historie om nogle dagplejebørn, der blev set uden for en butik, delt på Facebook. Derfor vælger vi også at...

Opslået af Haderslev Kommune på 5. februar 2016

Dagens Gossip